mandag den 17. oktober 2011

Bade med søkøer

Vi skulle tidligt op da vi skulle være ved Manatee Tour and Dive kl 7:00. Så kl 6 var det ud af fjerene, en hurtig morgenmad og så afsted. Vi kom lidt for sent - 10 minutter - men det var heldigvis ikke noget problem. Anna og Sofie mødte Emily på 13 og Britney på 9 som gik i hhv 8. og 4. klasse. Pigerne hyggede sig rigtigt meget
og udvekslede Facebook id efterfølgende.

Vi fik badet med søkøerne
indtil flere gange. Først mødt vi Sisi, en 5 år gammel han som var forældreløs og derfor var opdrættet i fangenskab og så småt var begyndt at vende tilbage til de andre søkøer. Vi svømmede med ham i en lagune med helt klart vand - fantastisk. Derefter kunne vi igattage ham fra båden hvor han jagtede en hun-søkø - så han er helt normal.

Derefter sejlede vi rundt længe - og endte lige ved siden af der hvor vi startede. Der mødte vi en søko mor og søn. Sønnike var ca 1½ m lang - og var meget kærlig. Han krammede både vores instruktør og John - og vi fik lov til at klappe ham.
Kl 4:30 om eftermiddagen kom vi til vores hotel, gullving. Det var regnvejr men det afholdt ikke Anna og Sofie fra at nyde poolen og os alle at få en hurtig tur på stranden og endda en smule badning - omend det var en smule koldt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar