onsdag den 19. oktober 2011

Ft Myers - Sanibel - Captiva

God morgen. Anna, Sofie og Lotte er gået på stranden for at lede efter skaller - de er på billedet.
Vi tog til Sanibel og Captiva øerne ud fra kyrten. Stiv kuling - men vinden er plus 30 grader - så det er varmt. Jfr 1000 places to see before you die er det steder med flesk skaller - men så mange var der nu heller ikke. Vi startede med en lang gåtur på Bowman stranden.









Derefter frokost på Island Pizza - ingen kulinarisk oplevelse men alle var meget tørstige så vi nød noget at drikke og spise.
Derefter gik turen til Captiva Island hvor vi fik en kop kaffe og nød den lokale havn og så skibene. Vi kunne fx leje New Moon eller en motorbåd. Derefter gik turen hjem til Gullving og poolen. Vi mødte en dansk familie fra Birkerød - verden er lille med to børn på hhv 12 og 10 år. Og så var der dømt spil og leg.

Vi besluttede os for at spise middagen med den danske familie. Verden er lille. Det viste sig at Lene (moderen) kender vores nabo i Snekkersten mens Mads (faderen) kender Morten Jensen. Ellen (datteren) har været på ridelejr med en fra Anna's klasse. Vi havde en hyggelig aften - og børnene er klar til en fælles tur i poolen imorgen tidlig inden de drager videre til Orlando og vi til Naples for en kajak tur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar